Grattis Robert till examen i Diplomutbildningen!

Grattis Robert och stort tack till alla engagerade i Team HiTest för ett framgångsrikt genomförande av HiTests 3-åriga Diplomutbildning! Dagens diplom är ett bevis på avslutad utbildning och en symbol för samarbete, uthållighet, målmedvetenhet och framgång. Vi ser fram emot att se er fortsätta blomstra och göra ytterligare avtryck i era konsultuppdrag.

Läs mer
HiTest fyller 24 år!

Vi är stolta och glada över att ha varit en del av teknikkonsultbranschen i 24 år! Idag firar vi alla dessa år av innovation och teknisk expertis inom framförallt kvalitetssäkring och ledarskap. Tack till alla våra kunder och anställda som har gjort det möjligt. 😀

Läs mer
SAST-konferens hösten 2022

Idag har HiTest deltagit på SAST höstkonferens 2022.
Temat var Test Automation och Test Data. Kunskapsområdet belystes väl under dagen med kunniga och inspirerande föreläsare. Avslutningen med Elaine E var viktig, jättekul och tänkvärd.

Läs mer
Äntligen Höstkonferens på riktigt

Äntligen är det dags! Vi ska på vår första konferens utanför kontoret sen pandemin startade. Ska bli så kul att få köra våra kreativa möten i kreativa miljöer igen. 

 

Läs mer
Höst-kick-off på Steam Hotell

Ikväll har vi haft ett mys-kul-lärorikt konsultmöte med Team HiTest.Vi startade med att komma tillbaka mentalt och fräscha upp minnet på HiTests konsultskola. Det känns skönt att komma igång igen och att att vi har varandra som stöd i konsultlivet! Tur idag också att vi har våra anteckningar från våren som hjälper oss igång.

Läs mer
Att växa tillsammans - 10 år med kollegialt lärande

Tiden flyger fram och 10 år har redan gått sen Johan började på HiTest. Det är en imponerande lång tid som väcker nyfikenhet hos oss på nyhetsredaktionen. Vad har hänt och vilka drivkrafter har funnits på vägen? För att få veta mer har vi frågat 10-årsjubilaren Johan, och vår VD Michael, som har arbetat i snart 22 år på HiTest, om deras personliga bild av de senaste 10 åren.

Läs mer
HiTest växer trots osäkra tider

Vi har nu nöjet att meddela att Robert och Elton har börjat på HiTest. De har nyligen avslutat sina studier på Mälardalens Högskola inom Datateknik/Inbyggda System och Robotik. 

Läs mer