HiTest hjälper dig att utveckla och kvalitetssäkra ditt system eller produkt

HiTest erbjuder kvalificerade tjänster inom produkt- och systemutveckling. Tillförlitlighet, Säkerhet, Testledning, Kravhantering, Testautomatisering, Testutveckling och Riskanalyser är områden som våra uppdrag oftast handlar om. Vi kan hjälpa våra kunder med allt från att analysera på en strategisk nivå, till att jobba operativt i verksamheten. HiTest är ett kulturdrivet företag med starka värderingar där det mesta bygger på att vi hjälps åt och delar med oss.

HiTest AB är ett litet expansivt och kunskapsintensivt företag specialiserat på Quality Assurance (QA). Med hängivenhet och passion stärker vi kundens konkurrenskraft genom att säkra kvalitén på produkter och processer. Det som gör oss unika är kombinationen av våra tre grundpelare - teknik, kommunikation och ledarskap. Resultatet i praktiken blir att en HiTestare kan ta ansvar på flera plan, samtidigt som problemen minimeras för kunden.

HiTests kunder återfinns ofta inom fordons- eller energisektorn, där behov finns av kvalificerade konsulttjänster inom Quality Engineering (QE). Efter över 20 år med många väl genomförda uppdrag med bestående resultat, har vi ofta fått stämpeln "Bäst i Test" av våra kunder. Förklaringen kan vara att vi och kunden arbetar har ett nära samarbete och genom en positiv människosyn kunna locka fram det bästa hos varje individ, såväl kund som konsult.