Civilingenjör eller motsvarande med 2+ års erfarenhet (Robotik, Tillförlitliga System, Inbyggda System eller liknande)

För dig som har kommit igång i arbetslivet och blivit lite varm i kläderna och nu känner dig redo för nästa steg, kan det här jobbet vara något för dig. I takt med dina önskemål och kunskap kommer du få chansen att jobba med framtidens teknik tillsammans med dina mycket kompetenta kollegor. För att du ska trivas på jobbet finns vår inarbetade HiTestkultur som du blir en viktig del av. Den är en viktig bas för en kamratlig arbetsmiljö, där vi är schyssta mot varandra, hjälps åt och och delar med oss.

 ------------------------------------------------

Civilingenjör eller motsvarande med 5+ års erfarenhet (Quality Engineering System/Produkter)

För den mer erfarna ingenjören finns det utmanande och intressanta uppdrag hos oss. Vi kommer att tillvarata din kompetens och intresse för din fortsätta tekniska utveckling. Du kommer även få chansen att utvecklas genom vår interna utbildning inom kombinationen teknik, kommunikation och ledarskap. För att du ska trivas på jobbet finns vår inarbetade HiTestkultur som du blir en viktig del av. Den är en viktig bas för en kamratlig arbetsmiljö, där vi är schyssta mot varandra, hjälps åt och och delar med oss.

------------------------------------------------

2 st Nyutexaminerade Civilingenjörer eller motsvarande till kommande traineeprogram. (Data, Robotik, Elektro, Tillförlitliga System, Inbyggda System)

När du kommer in som nyexad på HiTest, får du chansen att gå vårt Traineeprogram, som pågår i ca 3 år. Under trainee-perioden tar vi tillsammans med dig fram ett individuellt anpassat utbildningspaket för dig som gör att du kan utvecklas på det sätt du önskar. Du får samtidigt chansen att arbeta tillsammans med våra konsulter i skarpa kundprojekt. Då får du i lugn och ro chansen att se vilka möjligheter som finns och vad som passar just dig. Du kommer få en mentor som du har tät kontakt med för att växa in i konsultrollen steg-för-steg. Det brukar vara mycket uppskattat för en bra start.

------------------------------------------------

Vi utvecklas och växer tillsammans på jobbet, där våra lärgrupper är ett viktigt inslag för att du ska kunna fortsätta växa som den professionella konsult du vill bli. Låter det här intressant för dig, vill vi gärna träffa dig.

Skicka ett mail till info(at)hitest.se eller ring +46(0)70 208 99 65 så får du veta mer!

Kom och jobba med oss på HiTest!